ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Директор на банка ограбил бившата звезда на Барселона и Атлетико Мадрид. Арда Туран съобщи, че е разорен заради кражба на началника на клон в Истанбул.

"Човек на име Сешил Ерзан ме подведе. Постоянно ми обясняваше, че правя благотворителност с моите инвестиции. Така дадох 13 милиона евро. Това са всички пари, които бях спечелил благодарение на труда си. Резултатът от дългогодишната ми работа се изпари за кратко време", признава турчинът в интервю за испанския вестник "Спорт".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Излъга ме и това ме съкруши", казва още Туран, който има 100 мача и 16 гола за националния отбор на Турция, а в момента е треньор на Еюпспор - отбор от трета дивизия в родината си.

Оказва се, че Арда Туран не е единствената жертва на президента на "Денизбанк", като потърпевши са още легендарният треньор Фатих Терим, уругвайският вратар на Галатасарай Фернандо Муслера, Емре Белозоглу други, макар с с по-малки суми.

Припомняме, че Арда Туран е един от най-близките на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, който му стана куп през 2018 година.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!