Една от звездите на световния футбол и нападател на Ювентус Пауло Дибала получи нова кошмарна новина, след като стана ясно, че той и приятелката му не са се излекували и все още имат коронавирус. 26-годишният аржентинец ще продължи да бъде под карантина в дома си, въпреки че преди дни обяви, че вече е излекуван. Приятелката му Ориана Сабатини обаче разкри, че трети тест е показал обратното.

„На 21 март направихме тест с Пауло и той беше положителен. Преди три дни отново се тествахме и този път бе отрицателен, но имаше и трети, който отново бе положителен. Все още имаме коронавирус. Не знам как се получи така и защо тестът първо показа едно, а след това друго нещо“, обясни Ориана Сабатини.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Тя добави, че двамата си мислят, че са се заразили от съотборника на Пауло в Ювентус Даниеле Ругани, който бе диагностициран с COVID-19.

„Въпреки това сме много добре и нямаме почти никакви симптоми. Чувстваме се доста добре. Продължаваме така, разбира се, но продължаваме да си стоим вкъщи и тези, които имат някакви съмнения, да знаят, че 15 дни не са достатъчни. Погрижете се за себе си и другите. Вирусът пътува по света, но може би моят опит може да помогне на някого и да успокои онези, които виждат толкова много смъртни случаи. Има и хора, които се възстановяват“, казва още приятелката на аржентинеца.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!