ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Една от големите звезди на сръбския национален отбор Сергей Милинкович-Савич получи кошмарна новина за травма в коляното и няма да играе в европейската квалификация с България на 19 ноември в Лесковац, съобщи Мaxbetsport. Срещата на новия стадион "Дубочица" е последна от група G по пътя към Евро 2024 и за домакините от изключителна важност.

Първоначално сърбите се притесняваха, че отново Александър Митрович ще липсва, както беше и през юни в Разград, когато сърбите се измъкнаха 9 секунди преди края и взеха точка след 1:1. В този ден Митрович вкара гол за своя Ал Хилал в първенството на Саудитска Арабия и обяви, че българите ги чакат доста проблеми. Легендата на сръбския футбол и селекционер на националния тим на страната Драган Стойкович Пикси обаче има главоболие заради друг футболист.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Сергей Милинкович-Савич получи силен удар в коляното. Последствието от удара е отсъствие от терена и той ще трябва да почива от две до четири седмици, а след това, в зависимост от възстановяването си, да започне леки тренировки", обявиха от Сръбския футболен съюз.

Милинкович-Савич остана за терапия в Риад, а клубният му тим замина за Индия за поредната среща от азиатската Шампионска лига. Реално плеймейкърът няма да играе до началото на декември.

Тази седмица Драган Стойкович-Пикси трябва да обяви и окончателния състав за контролната среща с Белгия на 15 ноември и европейската квалификация с България четири дни след това.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!