Кошмарно преживяване имаха зрителите на футболен мач, който се проведе в близкия до българската граница сръбски град Ниш, а пътят до там с кола от София отнема около два часа. По време на срещата между местния тим Раднички и гранда Партизан те станаха свидетели на повторението на случая с датската футболна звезда Кристиан Ериксен от миналото лято.

В 21-ата минута на мача вратарят на гостите от Белград Александър Попович падна на земята в несвяст, след като се сблъска с футболист на Раднички. 22-годишният страж получи спешна помощ още на терена, а след това беше откаран в болница. Всички зрителите бяха потресени от случката и гледаха с ужас развитието на ситуацията, знаейки че няма как да помогнат.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Впоследствие от лекарския щаб на Партизан разкриха, че Попович е бил на границата между живота и смъртта, тъй като в продължение на 10 секунди се е намирал в безсъзнание. Докторите на „черно-белите“ съобщават, че в момента вратарят се чувства добре, но ще премине пълни медицински изследвания, за са се разбере дали има някакви поражения върху организма му.

Партизан спечели мача с 2:0 след попадения на Рикардо Гомес (44-ата минута) и на Слободан Урошевич шест минути преди края. „Гробарите“ са лидер в класирането с 62 точки, на пет пред големия си съперник Цървена звезда. Раднички (Ниш) е осми с 27 пункта.