Легендарният защитник на Милан Александро Костакуртасравни нападателя на Палермо Пауло Дибала с иконата на чилийския футбол Марсело Салас. Съотборникът на Ивайло Чочев вече трети сезон носи екипа на сицилянците и през настоящата кампания впечатлява с всеки мач. Не случайно сериозен интерес към него има от страна на шампиона Ювентус и английския Арсенал. Сумата, за която Палермо пък е готов да го продаде, е 42 милиона евро.

"Дибала ми напомня все повече и повече на Марсело Салас. Играта му наподобява много тази на Салас. Пауло често може да бъде видян да отиграва топката по специфичен начин в наказателното поле. Освен това и той, като Марсело, подпомага изключително много съотборниците си", коментира Костакурта.

В неделя Дибала вкара втория гол за Палермо за 2:1 при равенството 2:2 като гост на Торино. Аржентинецът, който е определян за "новия Агуеро" заради бързината му и сходството в бягането им, си пое топката с пета след центриране отляво и след това технично преодоля и вратаря.

Българският национал Ивайло Чочев пък записа първия си цял мач за Палермо в тази среща, негов четвърти от началото на сезона и трети пореден като титуляр.