Милиардер от Сингапур предприел подмолна кампания, за да изгони мениджъра на Ман Юнайтед Жозе Моуриньо от поста му на „Олд Трафорд“, гръмна португалският спортен вестник „Рекорд“. Става дума за богаташа от Сингапур Питър Лим, който подготвял покупката на клуба, а отстраняването на Специалния била поредната стъпка в коварния му план. Питър Лим купи Валенсия през 2014 г. c помощта на Жорже Мендеш, агент на Моуриньо и на Кристиано Роналдо.

Лим, чието състояние се изчислява на 3 милиарда евро, вече се е настанил в Манчестър,  където има съвместен бизнес с няколко от легендите на Юнайтед – братята Гари и Фил Невил, Пол Скоулс, Ники Бът. Той държи и 50% от местния Салфърд Сити, чийто съсобственик Пол Скоулс наплю Моуриньо по телевизията след нулевия хикс в ШЛ именно срещу Валенсия, като заяви, че португалецът бил срам за клуба.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Човекът с парите от Сингапур ръководи, контролира и подкрепя тази кампания (защо мислите, че Моуриньо говори за „хайка“?), в опит да опозори мъжа от Сетубал и после да купи клуба“, това написа във в. "Рекорд“ най-близкият приятел на Моуриньо Еладио Парамеш, негов помощник и дясна ръка през звездната му кариера.

Въпросният, наречен от испанските журналисти "Гласът на Моуриньо“ бе особено активен по време на бурния престой на Специалния начело на Реал Мадрид, като в социалните мрежи от свое име, но с пълната негласна подкрепа на Моу, плюеше на воля неговите врагове, особено съперника му от Барса Пеп Гуардиола, каталунския клуб и местната спортна преса. Когато неговият хейт стана неудобен, Парамеш изчезна от медийното бойно поле също така внезапно, както се беше появил.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА