Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер ще обяви в началото на следващата година завръщането си и тогава трябва да избере кой европейски гранд да поеме, след като името му се свързва с редица клубове.

69-годишният специалист напусна "точиите" в края на май след 22 години начело на тима, а в последните дни France Football обяви, че той се е разбрал с Милан. Французинът обаче категорично отрече тези информации, определяйки ги като лъжи.

Венгер е спряган и като евентуален бъдещ наставник на европейския клубен шампион на мястото на уволнения Хулен Лопетеги. В момента временен треньор на „кралете“ е аржентинецът Сантиаго Солари, който води и втория тим. В първите си три мача Солари записа три победи начело на тима, който дори не допусна гол.

"Все още не съм взел решение за бъдещето си. Ако трябва да бъда честен, Реал (Мадрид) не са ме търсили. През януари ще реша какво да правя", сподели Венгер, чието име бе завъртяно и около евентуален заместник на Нико Ковач при уволнение на хърватина от Байерн.