Бившият защитник на ЦСКА, Славия и Локомотив Пловдив Пламен Крачунов даде първото си интервю като футболист на шотландския Сейнт Джонстън. След кратък пробен период Крачунов получи предложение за договор и вчера парафира контракт до края на сезона. В момента Сейнт Джонстън заема петото място във временното класиране на шампионата с 35 точки.

„Идвам в добър отбор, който в последните години се утвърди като един от Топ 5 на елита. Ще се опитам да дам всичко от себе си, за да помогна на отбора да постигне целите за сезона. Надявам се да постигнем велики неща. Сейнт Джонстън е първият мой клуб в чужбина. До този момент в отбора ме приемат отлично. Опитвам се да комуникирам с тях. Чувствам се отлично в съблекалнята“, коментира Крачунов пред клубната телевизия.

„Моята кариера премина в Марица Пловдив, Локомотив Пловдив, ЦСКА и за последно играх в Славия. Харесвам шотландския футбол. Има много единоборства и мисля, че шотландското първенство е за мен. Мисля, че нещата ще се получат“, каза още българският защитник.