ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Краля на футбола Пеле прие с голяма тъга новината за кончината на известната бразилска певица Гал Коста, която почина на 77 години.

"С голяма тъга приемам новината, че една от най-великите певици в Бразилия, моята приятелка, Гал Коста, почина. Тя се сбогува с това, което винаги е обичала да прави: пеенето. Затова някаква сила я караше да пее. Затова тя кърви и не може да спре. Ето защо този глас никога няма да спре да отеква в сърцата ни", написа легендата към снимка в "Инстаграм" с певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Междувременно Пеле даде и прогноза за Световното първенство по футбол в Катар от 20 ноември до 18 декември, изразявайки надежда, че Бразилия ще ликува за рекорден шести път като шампион на планетата.

Winbet - победата е емоция! (18+)

82-годишният бразилец добави, че има пълна вяра на старши треньора Тите и на 26-те играчи, повикани от него. В Инстаграм Пеле позира с фланелка на "златистите" от дните, в които той играеше. Като състезател Краля на футбола спечели на три пъти световната купа - през 1958, 1962 и 1970 година.

"Последния път, когато носих тази фланелка, ние сложихме третата звезда над герба на нея. Сега вече имаме пет и нямам търпение да поставим и шеста звезда", каза Пеле, който е единственият футболист, ставал три пъти световен шампион.

"Тук съм, за да дам моето доверие на този отбор и да пожелая късмет на националния тим", каза още бившият нападател, който в последните години има сериозни здравословни проблеми, но въпреки това не се отделя от социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

"Остават ни само десет дни до началото на Световната купа и нямам търпение да видя националният ни отбор да излезе на терена. Може да си мислите, че съм твърде уверен, но чувствам, че ще видим Бразилия да ликува още веднъж", сподели Пеле и снимка със световната купа в ръце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Бразилия е номер 1 в ранглистата на ФИФА и е основният фаворит на букмейкърите. "Селесао" започва пътя си към шеста световна титла на 24 ноември срещу Сърбия.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК