Със страхотен скандал завърши битката по минифутбол между руски и международни бивши футболни звезди на Купа на легендите в Русия заради местната съдийка Александра Пономарьова. 

В надпреварата участваха още тимове с легенди от Турция, Испания, Германия, Франция и Португалия, а брюнетката явно се притесни от присъствието на толкова известни футболисти.

При 4:4 във финала пропусна да маркира фаул срещу израелеца Йоси Бенаюн (3:50:01), реагирал остро срещу нея и получил червен картон. Проявата й предизвика реплика от норвежеца Йон Арне Рийзе, който също потегли към съблекалнята с червен картон. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

След като обсъди ситуацията с помощниците си, Пономарьова върна двамата, а червените им картони бяха заменени с жълти. Това обаче не беше всичко и при 6:5 за звездите от чужбина тя свири края на мача при атака, гостите започнаха да се радват, а Титов вкара за руснаците (6:6), като попадението беше зачетено.

Трябваше да се изпълняват дузпи, но международният отбор се разсърди и отказа, отстъпвайки трофея на домакините. В крайна сметка организаторите се намесиха, отмениха гола на Титов и победата отиде при гостите.

Турнирът в Москва се провежда от 2009 насам, като досега гостуващ отбор не беше си тръгвал с трофея.