Треньорът на ПСВ Айндховен Филип Коку най-после размисли за Станислав Манолев. Българският национал беше на пейката при победата с 4:1 над втородивизионния Телстар в мач от 1/32-финалите от турнира за Купата на Холандия.

За Манолев това беше първи случай от началото на новия сезон, в който той попада в групата на ПСВ за официален мач. Както е известно, българският национал е в изгнание при холандците, като силно се надяваше през лятото да осъществи трансфер в друг клуб, което не се случи.

Грандът от Айндховен, който преди дни яде бой от Лудогорец, изненадващо се озова в ролята на догонващ тази вечер. Още в 9-ата минута Телстар поведе в резултата чрез Матусива. Чак в края на полувремето Йозвезоон изравни, а след почивката хеттрик на младия Локадия донесе победата на водения от Филип Коку тим.

Това е втори пореден мач, в който ПСВ вкарва 4 гола, след категоричното 4:0 срещу Аякс в първенството. Преди това обаче холандският гранд загуби с 0:2 от шампиона на България Лудогорец.

В събота на лидера в холандското първенство ПСВ предстои тежко гостуване - на АЗ Алкмаар. Любопитно е дали Коку отново ще включи Манолев в групата и дали най-после няма да започне да му дава шанс за изява.