Криля советов победи Краснодар с 2:1 като гост в мач от 20 кръг на руската Премиер лига. Развитието на срещата и представянето на домакините породи съмнение за договорка между двата тима. Подозренията се появиха в Русия още преди началото на срещата, тъй като няколко букмейкърски къщи отказваха да приемат залози за двубоя.
 
Бившият футболист на “Левски” Жоазиньо и ексиграчът на Черноморец Марсио Нуньо започнаха като титуляри за тима на Славолюб Муслин, но португалецът бе заменен от Марцваладзе в 62-ата минута. Българските футболисти Виктор Генев и Димитър Макриев останаха резерви за Криля советов.
 
Гостите от Самара откриха резултата в 34-ата минута. Защитата на Краснодар допусна необяснима грешка и след това видя как Ненад Джорджевич се разписва с глава. Шест минути преди края на мача вратарят на домакините Игор Усмински направи гаф и Антон Бобер удвои преднината на Криля советов.
 
Играчите на Славолюб Муслин успяха да стигнат до почетно попадение в добавеното време. Отар Марцваладзе се разписа след пробив на Юра Мовсисян. Въпреки победата Криля советов остана на последното 16-о място с 16 точки, колкото имат Спартак (Налчик) и Ростов. Краснодар е 9-и с 26 точки./БЛИЦ