Португалската звезда Кристияно Роналдо отбеляза гол № 906 в кариерата си и трети поред в мач на националния отбор. Той се разписа във вратата на Полша за победата с 3:1. 

Още в 11-ата минута ветеранът пропусна златна възможност, след като стигна до отбитата топка в наказателното поле, но ударът му попадна в гредата.

Бернардо Силва откри резултата в 26-ата минута, след като получи пас от Бруно Фернандеш. 11 по-късно дойде ред и за шоуто на Роналдо. Кристиано всъщност отбеляза един от най-лесните голове в бляскавата си кариера.  

Рафаел Леао нахлу отляво в наказателното поле, стреля, топката се удари в лявата греда, а оттам попадна на крака на Роналдо, който с едно докосване я вкара в празната врата за 0:2.

Футболистът на Ал Насър бе изваден от игра в 63-ата минута, когато бе заменен от Диого Жота.

Поляците се върнаха в мача в 78-ата минута, когато Пьотър Желински успя да вкара за 1:2, но в 88-ата минута Ян Беднарек си отбеляза автогол, опитвайки се да изчисти една топка и това на практика реши всичко.

Халфът на Лудогорец Якуб Пьотровски пък остана неизползвана резерва в мача.

Португалия събра пълен актив от 9 точки след 3 победи в своята група от Лигата на нациите, Хърватия остава на втора позиция с 6 точки, Полша е с 3, а Шотландия е без точка.