Суперзвездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо вече се чувства значително по-добре, след като два дни ходи с полузатворено око. Португалският голмайстор благодари на всички свои фенове, които го окуражиха след получената контузия в двубоя с Леванте през уикенда.

Както е известно, защитникът на домакините Давид Наваро нанесе силен удар с лакът в очите на португалската мегазвезда в последния мач от 12-тия кръг на Примера дивисион. След инцидента нападателят на Реал бе сменен на почивката от Раул Албиол и имаше проблеми със зрението си. Ударът предизвика тежка аркада и обля лицето на Кристиано с кръв.

Португалската перла не виждал и с двете очи на почивката. Заради всичките тези проблеми от медицинския щаб на португалския национален отбор оставиха футболиста в Лисабон да се възстановява вместо да пътува за Африка. В сряда вечер в Габон иберийците имат планирана контрола. Използвайки страницата си във "Фейсбук", Роналдо довери, че вече се чувства значително по-добре. "Благодаря за съобщенията, които ми изпратихте в последните дни. Чувствам се добре и се надявам, че скоро отново ще бъда на сто процента", написа португалският национал.