Страшни безредици и кървави сцени белязаха срещата между юношеските отбори на Олимпиакос и Байерн до 19 години от Младежата лига на УЕФА. При резултат 4:0 в полза на гостите от Мюнхен в 84-ата минута на терена нахлуха между 40 и 45 разярени ултраси на гръцкия гранд. Част от хулиганите носеха моторни каски и бяха въоръжени с бухалки, атакувайки сектора с фенове на баварците. Те хвърляха бомбички и други предмети, опитвайки се да отмъкнат колкото се може повече знамена на съперника. Петима фенове на Байерн бяха ранени и транспортирани в болница.

След само около три минути безредиците бяха потушени и хулиганите избягаха, а треньорът на домакините Димитрис Маврогенидис бе потресен: „Съжалявам. Това не е моят Олимпиакос. Това е най-лошият ми ден, откакто съм във футбола“.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

За контузените привърженици се погрижи медицинският щаб на Байерн, притекъл се да окаже първа медицинска помощ, а от домакините също помагаха. В крайна сметка феновете на гостите бяха изведени извън стадиона под полицейска защита.

Мачът бе прекратен за около половин час, след което футболистите на двата тима си подаваха топката в средата на терена, доигравайки спокойно оставащите минути.

До прекъсването с хеттрик за гостите се отличи Джошуа Циркзее (18, 35, 74), а още едно попадение добави Ласе Гюнтер (16), а с убедителния успех баварците продължават да оглавяват група B, но вече с актив от 7 точки.