На получилия тежка контузия Атанас Курдов не му бе много до приказки. Нападателят на Леверкузен обаче се нави да разкаже неприятната случка за читателите на БЛИЦ.

В снощното занимание на мъжката формация на "аспирините" Наско скъса кръстни връзки на лявото коляно и ще бъде извън игра между 4 и 6 месеца, тъй като се налага операция.

"Много ми е кофти, но какво мога да направя. Това са рисковете на нашата професия. Дано се завърна по-бързо в игра и да започна да бележа. Не мога без футбол, не знам как ще издържа толкова дълго време, гледайки отстрани съотборниците си", сподели Курдов пред БЛИЦ.

"Случката се разигра снощи. Тренирах с първия отбор на Леверкузен. В един момент се обърнах рязко и коляното ми изпука много силно. Усетих силна болка и паднах да лежа. Веднага докторът притича при мен, за да ми окаже първа помощ. Налага се операция и след това дълго възстановяване. Сигурно ще съм на линия чак в края на месец февруари следващата година", каза още Курдов, който ще бъде опериран тази вечер в Кьолн.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ