Шампионът на Мейджър Лийг Сокър (МЛС) за 2012 година - Лос Анджелис Галакси, продължава да мисли не само за бъдещето си, но и за рекламата на лигата. След като през 2007 направи трансферен удар с привличането на Дейвид Бекъм, сега клубът е решен да доведе друго голямо име.

И то като заместник на напускащия 37-годишен британец. За чудесна алтернатива се определя бразилецът Кака. Това е и официална информация, изнесена лично от президента на компанията "AEG", което притежава Галакси.

"Заинтересовани сме от Кака и вече сме го декларирали", коментира босът Тим Ливеке. Той дори напомни за трансфера на Бекъм. "С Реал (Мадрид) имаме изградена чудесна връзка. Както и тогава, така и сега съм сигурен, че можем да намерим правилния път за сключването на подобна сделка."

Кака беше привлечен в Реал (М) от Милан през 2009 година за сумата от 68,5 милиона евро. Рядко обаче получава шанс, а освен това беше тормозен и от контузии.

Тази вечер пък Галакси ще се изправи срещу Хюстън Динамо във финала на Мейджър Лийг Сокър, след който ще стане ясен новият шампион на страната. За Бекъм това е последен мач за отбора. Халфът обяви, че възнамерява да предприеме ново предизвикателство без все още да е ясно какво ще бъде то.