Дни преди празнина, на който деца обикалят в костюми, тропат по вратите на хората с въпроса - Лакомство или пакост?, едно 9-годишно британско момиче предизвика уважението на всички футболни фенове.

Малката Мадисън показа, че няма да се спре пред нищо и поиска от майка си да я облече като...Мохамед Салах за Хелоуин тази сряда. Хлапето било лудо по Ливърпул и непреклонно пред молбите на майка си да я преобрази като принцеса или друго, типично за малко момиченце.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Трудно ми беше да я убедя, че това не е подходящо за нея. Все пак е малко русо момиченце и не исках да я обличам като мъж. Тя обаче не при аргументите ми и ме накара да й купя екип и перука, но това не беше всичко. Направихме й изкуствен тен и специален грим, за да придобие цвета на кожата на Салах и брадатата му. 

Страхувах се хората да не приемат костюма й като провокация или обида на расова основа, но тя беше категорична. Това е идолът й и иска да бъде като него за Хелоуин. И аз харесвам Ливърпул, но тя е истински фен. Знае повече за отбора и конкретно за Салах от всеки, когото познавам", разказа майката на Мадисън.

Гримьорът, поставил й "брадата" също призна, че задачата е била необичайна, но след молбите от детето й майката, е приел предизвикателството.