Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Стилиян Петров остава капитан на Астън Вила. Това призна новият мениджър на клуба от Бирмингам Пол Ламбърт. Спецът обясни, че временно на терена друг играч ще носи лентата, но Стан си остава лидер на тима.

"Стилиян е капитан на Вила и остава такъв, в това няма съмнение. Дори и да не бях мениджър на отбора, неговото здраве пак щеше да бъде по-важно за мен от всичко друго. Трябва да потърся човек за лентата, но няма да отнемам нищо от Стилиян, който е лидер на отбора и е дал много за него в последните шест сезона", заяви новият мениджър на Вила.

Както е известно, преди дни Ламбърт стана треньор на Стилиян Петров, който в момента се лекува от левкемия, а любопитното е, че двамата бяха съотборници и партньори в халфовата линия на Селтик в продължение на всичките 7 години, които българинът изкара при "детелините".

"Ще се видя със Стан съвсем скоро. Вече го попитах по телефона как се чувства. Мисля, че ще можем да организираме един благотворителен двубой срещу Селтик. Ще направим всичко възможно, за да помогнем. Това е болест, която засяга хиляди хора", каза Ламбърт.