Бившият халф на Челси Франк Лампард иска феновете да го подкрепят, за да може да остане в Манчестър Сито до края на сезона в английската Висша лига. 36-годишният футболист играе под наем при „гражданите” от Ню Йорк Сити, където премина след напускането си на Челси.

"Единственото изкушение пред мен е да не гледам прекалено напред. Тук съм до 1 януари практически.Така че ще се фокусирам върху това и ще видим какво ще се случи. Когато сезонът започна много се изговори, но единственото, което може да реши бъдещето ми е, ако играя добре. Ако не играя добре, ще ме изритат през януари", сподели Лампард пред „Скай Спортс”.

"Гледам единствено мач за мач и се опитвам да играя колкото мога по-добре. Вкарах няколко гола и се надявам, че те могат да видят желанието ми за игра. Не дойдох тук просто да тренирам и да попълвам бройката в отбора. Хората може и да са мислили, че случаят е бил такъв, но не е. Искам да играя, винаги съм го правил през кариерата си и ако хората видят, че давам всичко от себе си, феновете ще застанат зад мен", допълни халфът.