Една от звездите на Челси Франк Лампард заяви, че той и съотборниците му трябва да победят Манчестър Юнайтед насред “Олд Трафорд”, за да зарадват в края на крайщата собственика на клуба от Лондон Роман Абрамови. Мачът между “червените дяволи” и “сините” от Лондон е тази вечер от 21:45 часа българско време. Първия мач на “Стамфорд Бридж” приключи с успех 1:0 за Юнайтед.

"Всичко, което съм постигнал през последните 10 години стана възможно само, заради инвестициите на собственика. Никога не съм вярвал, че ще печелим титли, ще играем в Шампионската лига и ще участваме на всички фронтове всяка година”, сподели Лампард.

“Всичко се промени, когато г-н Абрамович пристигна тук през 2003 година. Той направи огромни инвестиции и ние сме му благодарни. Ще се гордея, ако спечелим Шампионската лига, заради много неща, но най-вече заради него. Той никога не е дошъл да ни каже, че трябва да спечелим Шампионската лига, но ние знаем колко е важна тя за него", добави 32-годишният английски национал. /БЛИЦ