Италианският Лацио обмисля възможността да направи треньорска смяна през лятото, като настоящият наставник на Катания Синиша Михайлович ще замени Еди Рея.

Положението при “орлите” нямаше съществена промяна, след като Рея замени Давиде Балардини през пролетта. Лацио все още е застрашен от изпадане, а до края на сезона има четири кръга.

Президентът на римския клуб Клаудио Лотито е силно разочарован от представянето на клуба, след като през миналата година “небесносините” спечелиха купата и суперкупата на Италия.

Според информациите в Италия Лотито продължава да вярва на Рея, но чувства, че Михайлович е правилният избор за дългосрочен проект. Особено, след като сърбинът съживи Катания.

Очаква се Михайлович да бъде добре приет и от феновете на клуба. Той игра за “орлите” от 1998 до 2004 г. и под ръководството на Свен-Йоран Ериксон спечели шампионската титла.

Ръководството на Сампдория също проявява интерес към възможността да назначи 41-годишния бивш сръбски национал на треньорския пост в клуба./БЛИЦ