Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Английският Суонзи представи официално като нов мениджър на отбора Михаел Лаудруп. Датската легенда наследява на поста отишлия в Ливърпул Брендън Роджърс.

"Признавам, не знаех много за клуба. Но се информирах подробно преди да дам отговор на ръководството. Ако бях направил това при предишни мои ангажименти, сигурно щях да взема други решения", заяви 48-годишният Лаудруп, който е бил начело още на Хетафе, Спартак (М) и Майорка.

"Хората, до които се допитах, бяха много позитивни по адрес на Суонзи. Буквално ми повтаряха - "Михаел, този клуб е добър за теб". Имах нужда от ново начало. Не мисля, че промяната само заради промяната е добре за бъдещето", добави той.

"Бъдете сигурни, че няма да правя революция. Не възнамерявам да привличам 7-8 футболисти. Относно ситуацията около Сигурдсон - искам да остане тук. Справи се много добре през миналия сезон и се надявам да разполагам с толкова добър футболист като него. Той обаче е собственост на друг клуб", каза още датската легенда, който има 104 мача за представителния тим на родината си.