Мениджърът Михаел Лаудруп ще остане начело на уелския Суонзи, съобщават местните медии. Неговото бъдеще в отбора беше обект на множество спекулации, след като Суонзи прекрати отношенията си с агента на треньора Байрам Тутумлу.

"Повторих това много пъти през последните три месеца. Аз искам да остана и това са моите намерения. Байрам е мой агент и това също няма да се промени", каза Лаудруп. По-рано днес в. "Екип" гръмна с новината, че ПСЖ преговаря с легендарния датчанин. От успешното приключване на преговорите ще зависи дали настоящият наставник на парижкия тим Карло Анчелоти ще има пълна свобода да подпише с Реал Мадрид.

Лаудруп има договор до 30 юни 2015 г. със Суонзи. Анчелоти обяви няколко пъти през последните дни желанието си да напусне ПСЖ, въпреки че направи тима шампион на Франция. За поста на Михаел в уелския клуб пк вече загряват бившите футболисти на Челси Густаво Пойет и Джанфранко Дзола. Причината за несигурната ситуация около датчанина е негово изказване отпреди няколко седмици, в което се оплака, че няма необходимата свобода да прави селекция.