Нападателят на ПСЖ Езикел Лавеци не се притеснява, че Златан Ибрахимович ще пропусне реванша с Челси тази вечер. Първият двубой в Париж завърши при 3:1 в полза на френския шампион. Именно в този двубой от 1/4-финалите на Шампионската лига шведът получи разтежение и няма да играе около месец. В същата вечер пък Лавеци вкара първия гол за ПСЖ и вярва, че на "Стамфорд Бридж" тимът ще покаже как може да играе без таран.

"За мен Залатан е най-добрият нападател на планетата. Разбира се, ще ни липсва в Лондон. Но не можем да победим Челси и без него. Той е голямо име и зад гърба си е участват и отбелязвал голове в много важни мачове. В първия мач срещу Челси обаче показахме, че разполагаме с достатъчно силни състезатели.

Челси ще атакува от първата минута, но няма да им бъде лесно. По принцип стилът им е да чакат отзад и в удобен според тях момент да контраатакуват. Но този тип стратегия ще ги провали, защото са им нужни два гола. Трябва да е ясно, че независимо от резултата 3:1 в наша полза, няма да се браним цял мач. Ще търсим да вкараме, по интелигентен начин, защото така ще убием устрема им", коментира крилото.