ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-титулуваният футболист в историята (46 трофея) - бразилецът Даниел Алвес, го загази още повече след ареста за сексуален тормоз. Първоначално се твърдеше, че легендата е бръкнал само с пръст в гащите на жена, но му бе повдигнато обвинение в изнасилване и остава зад решетките без право на освобождаване под гаранция. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Пред съда в Барселона днес потърпевшата заявила, че е ударена и изнасилена от бразилския национал в една от ВИП тоалетните на дискотека “Sutton” в каталунската столица на 30 декември 2022 година.

39-годишният бивш защитник на Барса отрича всичко и след явяването си в съда доброволно тази сутрин беше задържан. След дадените показания прокуратурата поиска затвор за него без право да бъде освободен под гаранция.

Съдията на 15-ия следствен съд в Барселона очевидно се е съобразил с искането на прокуратурата и на частното обвинение. Така футболистът ще бъде задържан под стража и няма да бъде пуснат под гаранция.

От Мексиканското футболно първенство (Лига МХ) заявиха, че следят случая на Алвеш заедно с настоящия му клуб УНАМ Пумас. Те искат да определят "какво е подходящо по отношение на участието му в Лигата", а от клуба обещаха да накажат футболист по начина, по който това е записано в трудовия му договор.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК