Легендата на Манчестър Юнайтед Лу Макари обяви, че Димитър Бербатов трябва да се примири с ролята си на резерва и да използва шансовете си за изява.
 
“Димитър Бербатов трябва да се примири с ролята си на резерва. В момента Алекс Фъргюсън предпочита да използва Уейн Рууни и Хавиер Ернандес като нападателна двойка. Българинът ще трябва да се възползва по-добре от шансовете си за изява”, заяви Макари пред “Дейли Стар Съндей”.
 
“Добрата новина за клуба е завръщането на Антонио Валенсия. Това ще повиши качеството на атаката на Манчестър Юнайтед. Със сигурност той ще бъде от полза за резултатността на Рууни и Чичарито”, допълни 61-годишният бивш шотландски национал.
 
Лу Макари играе за Манчестър Юнайтед в периода 1973-84 г. През този период той записва 329 мача и 79 гола за “червените дяволи”. След края на кариерата си е бил мениджър на Суиндън, Уест Хям, Бирмингам, Сток Сити, Селтик и Хъдърсфилд.
 
“Юнайтед ще спечели шампионската титла. Може да се справи с конкуренцията на Арсенал. И преди се е случвало тимът да триумфира, когато е изправен пред сериозна конкуренция”, твърди Макари./БЛИЦ