Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Палистър заяви, че голямата звезда н Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо може да се завърне на „Олд Трафорд” и това няма да представлява никакъв проблем за „червените дяволи” от финансова гледна точка. Според 47-годишния бивш бранител и настоящ директор в Дарлингтън трансфер на португалеца зависи само от решението на Жозе Моуриньо дали да остане начело на „кралския клуб”.

"Сигурен съм, че сър Алекс Фъргюсън иска Кристиано Роналдо да се завърне в Ман Юнайтед. Трансферът е трудно осъществим, особено това лято, но ако Моуриньо напусне Реал (Мадрид), то вероятността Кристиано да поеме от "Бернабеу" към "Олд Трафорд" става голяма", коментира Палистър.

"Спонсорите на клуба ще са доволни да финансират многомилионен трансфер на Роналдо в Юнайтед. Ако той се продава, няма никакъв проблем „червените дяволи” да извадят огромна сума за Кристиано", допълни бившият английски национал.

Спекулациите около бъдещето на Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо се увеличават като най-вероятно изглежда или и двамата да останат в Реал (Мадрид), или и двамата да си тръгнат. Вариантът единият да предпочете ново предизвикателство, а другият отново да защитава честта на „белия балет” е изключван от повечето специалисти.