Една от легендите на италианския футбол и бивш капитан на Ювентус Джанлука Виали призова ръководството на „бианконерите” да насочи усилия към привличането на уругвайския голмайстор на Наполи Единдон Кавани вместо към Златан Ибрахимович от ПСЖ.

"За мен едно връщане на Ибрахимович в отбора би било силен ход. Ако можех да избирам обаче, щях да взема Кавани. Златан може да реши проблемите в нападение на Антонио Конте, но все пак той е голмайстор, който вече не е млад. За сметка на това Кавани е на 26 години”, коментира Виали пред Sky Italia.

„Мисля си, че ако все пак Ибра се завърне в Юве, това ще се отрази изключително положително и върху формата на Мирко Вучинич, който ще получи повече свобода в атака", допълни 48-годишният бивш нападател, работил за последно като мениджър на Уотфорд до 2002 година.

Виали има 102 мача за Ювентус в своята кариера и 38 попадения в Серия "А" с екипа на "бианконерите". Той е играл още за Кремонезе, Сампдория, за който записва най-много срещи, и Челси, където бе мениджър от 1998 до 2000 година.