ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Една от легендите на световния футбол Самуел Ето'о се забърка в скандал и разтърси из основи футбола в неговата родина Камерун. Местните медии публикуваха разговор, който Ето'о е провел в началото на годината с президента на клуба Виктория Юнайтед, който тогава се състезава във втора дивизия, но наскоро получи промоция за елита.

Порталът Camfoot публикува текстовете от разговора между Ето'о, който е президент на местната футболна централа, и боса на Виктория Юнайтед - Валентин Гвайн. Двамата говорят по повод мач на отбора на 30 декември миналата година, когато в 86-ата минута Гвайн нахлува на терена и прекъсва срещата при резултат 0:1, несъгласен със съдийските отсъждания. 

 WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

В телефонния разговор от 2 януари Гвайн търси Ето'о, за да му се оплаче, а президентът на федерацията му казва: "Има неща, които можем да направим, но трябва да бъдеш много дискретен, братко. Още дори не съм имал време да се прибера вкъщи и да работя с президента (на асоциацията на съдиите), защото не мога да се обадя директно на съдиите и да им кажа да внимават. Но мога да работя с президента им."

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!