Една от легендите на Манчестър Юнайтед Гари Невил нападна министъра на здравеопазването на Великобритания Мат Ханкок, който призова футболистите от Висшата лига да намалят заплатите си. Според него така те ще помогнат за преодоляване на кризата заради пандемията от коронавирус.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Смятам, че всеки трябва да играе своята роля в този момент. Трябва да обединим усилия и това означава, че и футболистите във Висшата лига е необходимо да се присъединят. Предвид жертвите, които много хора правят, включително някои мои колеги в Национална здравна служба, които са направили крайната жертва и бяха заразени, и за съжаление вече не са сред нас, мисля, че първото нещо, което футболистите от Висшата лига могат да направят е да намалят заплатите си", каза Ханкок по-рано и предизвика реакцията на Невил.

"Иска ми се да бъда играч за още 10 минути. Напълно вероятно е играчите да работят върху план за помощ на клубове, обществеността и националната ни здравна система", написа Гари Невил в "Туитър".

"Това отнема повече от 2 седмици. Абсолютно не на място е от страна на Ханкок да ги призовава по телевизията, след като той не може да осигури тестове за персонала от здравната система", добави ядосаният бивш десен защитник.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!