Наставникът на Милан Леонардо обяви, че отборът му е сред основните конкуренти за Скудетото, въпреки слабите резултати в предсезонните контроли.

"Вярвам в Милан, ние сме винаги сред тези, които трябва да мислят за титлата, това е нашето ДНК. Всички, които са част от този клуб, е нормално да мислят за най-високите цели, защото това го носим в себе си и се стремим да го постигнем. Мисля си, че сме готови за Скудетото, но трябва да покажем всичките си качества през целия сезон, а не само в отделни срещи", сподели Леонардо пред сайта на клуба.

"Трансферният прозорец затваря на 31-и август. Този дни са важни да разгледаме и анализираме добре ситуацията, за да разберем от какво имаме най-много нужда и да се опитаме да го привлечем. Усещам, че изграждаме един силен отбор. Имаме ли на разположение всичките си играчи здрави, ще бъдем голям отбор, който трудно ще бъде победен.
 
Какво да кажа за Хунтелаар? Много се радвам, че пристигна в отбора толкова добър голмайстор. Той може да помага на тима да изнася топката, а също така и да вкарва голове. Точно от такъв играч имахме нужда. Освен това е много добър и с глава. Мисля си, че може да се превърне в основна част от нашата атака. Холандецът е изключително сериозен професионалист, който работи много и се раздава за отбора", допълни Леонардо./БЛИЦ