Наставникът на Интер Леонардо бе изкючително разочарован след домакинската загуба от Байерн (Мюнхен) с късен гол на Марио Гомес в първи 1/8-финален сблъсък между двата тима в Шампионската лига.

„Всички си мислеха, че ще има нулево равенство въпреки безбройните шансове пред двете врати. Смятам, че не беше честно да загубим. Играхме срещу силен тим, който си подаваше добре и атакуваше по фланговете. Все пак ние много добре пазехме територията си. Гомес вкара победния гол – той не направи нищо друго преди това”, заяви Леонардо след загубата.

"Жулио Сезар няма за какво да се извинява. В мача имаше много положения и това е част от футбола. Двата отбора играха открито и за съжаление ние паднахме, а създадохме пет или шест чисти положения. Не съм притеснен, защото смятам, че можем да спечелим в Германия. Ще бъде трудно, със сигурност, но нямаше да е леко и при 0:0 тук, в Милано. Играхме на същото ниво, на което и Байерн, а техният вратар направи няколко добри спасявания. Не се нуждаехме от още един нападател, а само от малко късмет”, допълни специалистът. /БЛИЦ