Наставникът на Интер Леонардо бе на върха на щастието след драматичния обрат от 1:2 до 3:2 за неговия тим при гостуването на Байерн в Мюнхен и класирането за 1/4-финалите в Шампионската лига. За бразилският треньор това бе първа победа в Европа начело на “нерадзурите” и първо достигне в неговата кариера до 1/4-финал в Шампионската лига. През миналата година той водеше Милан, но отпадна във фазата на 1/8-финалите от Манчестър Юнайтед.

"Трудно може да се обясни, как победихме в този мач, но важното е, че продължаваме напред. Играчите показаха страхотен дух и себераздаване и това бе нашият коз в срещата. Поведохме в началото, но след това нещата се объркаха и стана много трудно. Изгубихме баланса в отбора и правехме неща, от които нямахме нужда”, сподели Леонардо.

“През второто полувреме обаче показахме страхотен футбол и заслужено победихме. Поздравявам Горан Пандев за гола, който отбеляза. Радвам се за него. Хубаво е, че вкара в този толкова важен момент от кариерата си", допълни бразилецът. /БЛИЦ