ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Полската футболна звезда Роберт Левандовски даде изявление пред в. „Марка“, в което скандално обяви основната причина за напускането на Байерн и трансфера си в Барселона. От началото на сезона 34-годишният нападател вече има 11 гола от началото на сезона.

"Не очаквах феновете на „Камп Ноу“ толкова бързо да запеят името ми. Това ме кара да се чувствам все едно съм в отбора от дълго време", коментира Левандовски.

"Барселона е клубът с най-много играчи, които са печелили Златната топка. Мисля, че пътят до наградата от този отбор е по-кратък, отколкото от Байерн", заяви полякът.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

„Трансферът ми даде по-голямо самочувствие. Повиших увереността си. Знам, че играя ключова роля за крайния изход на мачовете и не се страхувам за бъда в такава ситуация“, допълни нападателят.

„Горд съм от постигнатото. Младите играчи постоянно ме търсят за съвети. Не е страхуват да питат. Опитвам се да им предам моя опит“, призна Лева.

„Мачът срещу Байерн в Шампионската лига беше един урок за нас. Преди срещата не вярвахме, че ще успеем да наложим стила си и да създадем много положения за гол. Развитието показа, че това е възможно да се случи. Заслужавахме победата или поне равенство.“

Сега Роберт Левандовски се подготвя за последните два мача на националния тим на своята родина в Лигата на нациите за годината срещу Нидерландия и Уелс.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК