“Левски” (Карлово) победи ЦСКА с 5:4 в приятелски мач. С хеттрик за “армейците” се отличи Филип Филипов, но после изпусна и дузпа. Гостите започнаха по-добре и поведоха с 3:2. Левскарите се вдигнаха на щурм и успяха да направят пълен обрат и да изтръгнат победата. От щаба на “червените” ветерани се оплакаха, че противникът е излязъл с доста по-млади футболисти и това им е попречило да се представят по-добре.

Мачът беше в чест на Деня на българската армия, който отбелязват карловските военни от 61-ва бригада. Домакини на събитието бяха командирът бригаден генерал Димитър Шивиков и кметът на общината д-р Емил Кабаиванов. Програмата на празника включваше офицерски бал, изпълнения на самодейци от бригадата и аматьорски състезания по народни, латиноамерикански и стандартни танци.

Ученици от училищата в Карлово и Сопот стреляха по-рано днес по мишени на полигон „Анево“ в рамките на Деня на отворени врати на 61-ва бригада. Поканени бяха и граждани, представители на общините, банки и други учреждения да разгледат базата, военната техника и полигона.