ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът в Германия Байер (Леверкузен) остава единственият водач в Топ 5 на европейските клубни първенства без допусната загуба. В мач от 16 кръг на Бундеслигата „аспирините“ спечелиха с 1:0 гостуването си на Аугсбург.

Единственото попадение в двубоя падна в четвъртата минута на добавеното време на мача, когато Алехандро Грималдо намери непокрития Есекил Паласиос и той без проблем прати топката във вратата на домакините.

В 72-ата минута гол на Филип Тийтц за Аугсбург беше отменен с помощта на ВАР, който доказа наличието на засада при организирането на атаката.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

С този успех Байер (Леверкузен) запази аванса си от четири точки пред Байерн на върха на класирането в Бундеслигата. Аугсбург е 11-и с 18 точки.

Айнтрахт (Франкфурт) се изкачи временно на петото място с 27 точки, след като надви РазенБалшпорт (Лайпциг) с 1:0 като гост. Ансгар Кнауф реализира единствения гол в седмата минута. „Орлите“ имат равен брой точки с шестия Борусия (Дортмунд), който по-късно днес гостува на последния Дармщад. „Червените бикове“ пък са четвърти с 33 т.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА!