Линейка откарала Кристиано Роналдо в болница заради проблеми, които той имал с китката на прибиране от ски курорт, разкрива испанското издание Informalia. Информацията не е потвърдена нито от Роналдо, нито от Реал (Мадрид).

Каталунско издание смяташе, че случката е била преди мача с Малага (2:1) в събота и затова Роналдо е играл тогава с бинтована китка. Според Informalia истината е, че всичко се случило, когато четирикратният носител на „Златната топка” и приятелката му Джорджина Родригес се прибирали от ски курорта Невасерада на около 37 км от Мадрид в неделя вечер около 18:00 часа местно време. Изведнъж португалският голмайстор на Реал (Мадрид) спрял своето Ламборгини на стойност 260 000 паунда и повикал линейка, която го закарала за преглед в болница, след което го е закарала вкъщи.

Специален паяк на бърза помощ пък преместил скъпата кола на португалеца. Проблемът явно не е сериозен, след като Роналдо замина без проблеми за Виго, където тази вечер Реал (Мадрид) гостува на Селта в реванш от 1/4-финалите в турнира за Купата на Краля и ще търси пълен обрат след загубата си с 1:2 в първата среща.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН