Селекционерът на Германия Йоахим Льов остана изключително доволен от победата на неговите възпитаници срещу Бразилия с 3:2 в контролата, която се игра снощи в Шутгарт.

“Започнахме много добре, с добро темпо. Комбинирахме си добре и през второто полувреме. Когато човек види с каква радост и желание действат играчите, това беше наистина силно. Сега ни предстои много работа. Отборът се цели само в титлите и продължаваме да работим за тях. В последните два турнира през 2008 година (б.р. Европейското първенство в Австрия и Швейцария) и 2010 година (б.р. Световното първенство в ЮАР) не се получи, но ние не се отказваме”, заяви Льов след мача в Щутгарт.

"Радвам се, че имам много възможности и, че в отбора има голяма конкуренция. Разполагаме с качествени млади играчи, които са готови да изместят някои от досегашните титуляри. Младите имат голяма полза от подобни срещи. Гьотце притежава изключителна ориентация, която демонстрира и днес. Той има способността винаги да намира гениални решения", допълни наставникът на Бундестима. /БЛИЦ