Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен даде своето мнение преди утрешния сблъсък с шампиона Манчестър Сити. Хърватинът заяви, че мърсисайдци могат да спечелят двубоя, но това би станало при правилно отношение към него. 

"Можем да спечелим срещу Манчестър Сити, но при условие, че излезем с правилното отношение. Трябва да се борим във всяка част на полето и да се защитим достатъчно добре. В същото време е необходим и късмет, но Манчестър Сити няма да каже: "Вземете три точки", каза Ловрен.

"Предстои сериозен мач за двата отбора. Аз съм малко по-свеж на този етап от сезона, но това важи за всички, които са готови да се борят и да играят за отбора. Няма умора, тя е само в главата ти. Това е най-важното, което трябва да разбереш. Това е повече за нашия характер", добави хърватинът.

Ливърпул е убедителен лидер във Висшата лига, като е с 54 точки след 20 кръга и няма загуба до момента. Сити пък в момента е трети и изостава от мърсисайдци на 7 точки. Срещата между двата тима е утре, 3 януари, от 22:00 часа на "Етихад".

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019