Излъгал четири различни футболни клуба в рамките на няколко месеца холандец бе арестуван от полицията в датския град Холстебро. Бернио Верхаген пребивал приятелката си (на снимката вдясно) и това е основната причината за задържането му. 25-годишният холандец обаче успял да избяга по време на транспортирането си. Лудият екшън продължил с 24-часово преследване, а в крайна сметка полицаите хванали провинилия се.  

В началото на ноември Бернио Верхаген бе представен като нов футболист на датския втородивизионен Виборг. След само три седмици клубът разтрогна договора с 25-годишния холандец, който се оказал голям мошеник и излъгал още три тима.

Според авторитетния германски сайт Transfermarkt холандецът подписал договор с четири професионални клуба за последния няколко месеца – Динамо-Ауто Тираспол (Молдова), Кейп Таун Сити (Южна Африка), Аудакс Италиано (Чили) и последно Виборг (Дания). Всъщност той никога не е играл за някои от тези клубове. Това разкрил датският журналист Фарзам Аболхосейни, според който Верхаген си издействал договорите с лъжи и фалшиви твърдения. Скоро след това той изчезвал по незнайни причини.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Преди трансфера си в Молдова 25-годишният футболист е играл за деветодивизионния холандския Ден Дунген, но според датския репортер дори и там Верхаген трудно успявал да се пребори за титулярно място.

Сега изглежда кариерата, която изглежда Верхаген никога не е имал, окончателно приключва.