ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Аржентинските грандове Ривър Плейт и Бока Хуниорс завършиха 1:1 на "Монументал" в Суперкласикото. Пабло Солари даде аванс на домакините в началото на втората част, а в 73-ата минута Кристиан Медина изравни за бившия отбор на Диего Марадона.

Голямото дерби на аржентинския футбол се проведе при невероятна атмосфера пред повече от 84 хиляди фенове на Ривър Плейт. Припомняме, че Суперкласикото се играе само пред домакинска публика, за да бъдат предотвратени ексцесии.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Мачът започна по-добре за домакините, водени от Мартин Демикелис. В деветата минута удар на Ерера беше спасен от стража на Бока Серхио Ромеро. В 23-ата минута нападателят на Ривър Факундо Колидио удари греда.

Четири минути след почивката Пабло Солари получи пас зад защитата на Бока. Нападателят напредна и нанесе удар, който Ромеро спаси. Топката се върна в Солари и той се разписа за радост на публиката на "милионерите".

В 65-ата минута Франко Армани отрази удар на Кристиан Медина. Пет минути по-късно обаче стражът на Ривър беше наказан. Лаутаро Бланко подаде на Медина в наказателното поле и този път халфът не сгреши, разписвайки се за 1:1. 

В добавеното време домакините пропиляха отличен шанс да стигнат до победата. 16-годишният Франко Мастантуоно стреля опасно над вратата на гостите и дербито приключи 1:1

Равенството е трето поредно за Ривър Плейт, който е лидер в класирането с 13 точки. Бока Хуниорс има 10 т.

Насладете се на страхотната атмосфера на "Монументал" - ТУК и ТУК!