ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Тризвездният екип на Аржентина, който беше пуснат след спечелването на световното първенство по футбол в Катар, е разпродаден за минути, потвърдиха от „Адидас“.

Фланелките бяха пуснати онлайн на 26 декември само на територията на южноамериканската страна. За отрицателно време първата партида ще изкупена от феновете. „Адидас“ не споменава точна цифра, но се говори, че това е рекордна покупка.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Първоначално от световноизвестния концерн обявиха на сайта си, че екипите на Аржентина с трите звезди ще бъдат пуснати на европейския пазар днес, 28 декември. Няколко часа по-късно обаче "Адидас" изненада всички с ново съобщение - екипите ще са онлайн на пазара в Европа на... 13 април, четвъртък, в 10 часа. Това предизвика серия от скандални коментари в социалните мрежи. Вбесени фенове се чудят и маят защо ще могат да си  купят фланелки чак след четири  месеца. 

Новото в екипа на Аржентина е третата звезда, символизираща третата световна титла. Тя е поставена над първите две, намиращи се над емблемата на аржентинската футболна федерация.

Любопитното, че Лео Меси облече фланелката с три звезди  по време на награждаването, което убягна от погледите на  зрителите.  Факт, който говори, че от „Адидас“ предварително са се били подготвили с тризвездни фланелки. Това обаче не е сензация – французите бяха постъпили по същия начин със своите екипи два пъти. Както през 2018, когато спечелиха трофея за втори път, така и в Катар. Сега обаче титлата отиде при аржентинците.