Играчите на Галатасарай получиха невероятно надъхване преди днешното дерби с Бешикташ от 14 кръг на турската Суперлига. Феновете на „Джим Бом“ се събраха на клубния стадион „Тюрк Телеком“ за официалната тренировка на тима преди големия сблъсък. Невероятно огнено шоу, придружено с много песни и скандирания.

Официалният клубен профил в „Туитър“ публикува няколко снимки от тренировката, но без коментар към тях. Профилът на феновете обаче написа към своята публикация: „Не се тревожете! Стадионът не гори. Просто тренировка на Галатасарай“.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Легендарният треньор на тима Фатих Терим и асистентът му Хасан Шаш няма да водят отбора по време на дербито, тъй като изтърпяват наказанията си от големия сблъсък с Фенербахче в началото на ноември, когато имаше страшно меле между играчи и треньори в края на мача. Срещу Бешикташ днес „жълто-червените“ ще бъдат водени от втория помощник-треньор Юмит Давала.

Феновете на Галатасарай посетиха тренировката на отбора, тъй като днес няма да може да присъстват на самия мач. За големите дербита в Турция е забранено посещението на гостуващи агитки. Бешикташ приема „Джим Бом“ днес от 19:00 часа. „Черно-белите“ са шести в класирането с 21 точки, а „жълто-червените“ са трети с 24.