Треньорът на Барселона Луис Енрике похвали своите футболисти за победата срещу Манчестър Сити (2:1) като гост в осминафиналите на Шампионската лига. "Моите играчите заслужават висока оценка за своето представяне в мача срещу Манчестър Сити. Бяхме определено по-добрият отбор. През първото полувреме се представихме много силно. Трябва да спечелим и у дома, коментира Енрике.

- Няма значение, че реваншът е в седмицата на Ел Класико, защото ние трябва да спечелим на „Камп Ноу“. Това е задължително. До последния съдийски сигнал ще ни бъде много трудно. Манчестър Сити има много силни футболисти.  Има аспекти, в които трябва да подобрим играта си, но поздравявам играчите ми за представянето им. Лионел Меси пропусна дузпата, но няма съмнение, че той ще продължи да изпълнява наказателните удари за отбора.”

Авторът на двата гола за Барселона Луис Суарес призова за концентрация и на реванша. „ През първото полувреме създадохме много положения и имахме надмощие. Ние сме наясно с потенциала, който разполага Манчестър Сити. Ще ни бъде трудно на реванша.
Винаги е нещо специално да играя в такива мачове. Спомних си за времето, когато бях в Ливърпул”, заяви уругваецът.


Всичко от Шампионската лига - ТУК

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!