ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Един от емблематичите футболисти в историята на уругвайския футбол Луис Суарес направи разтърсваща изповед за здравословното си състояние и призна, че сериозно мисли за прекратяване на кариерата си. 36-годишният нападател прекара 2023 година в бразилския Гремио, е екипа на който отбеляза 24 гола и записа 17 асистенции в 52 мача.

Някои медии свързват Суарес с Интер Маями, където може отново да играе с Лионел Меси и там да завърши кариерата си, но самият той е категоричен, че не може да ходи нормално без лекарства и инжекции.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

„В деня преди всеки мач трябва да пия три хапчета и няколко часа преди това ми се слага инжекция. Ако не го направя, не мога да играя. Трябва да мисля за факта, че след пет години може дори да не мога да играя футбол с приятелите си. Истината е, че първите ми стъпки всяка сутрин са много, много болезнени. Всеки, който ме види, си мисли, че е невъзможно да играя футбол. Синът ми непрекъснато ме вика да играя и просто не мога“, разказа Суарес., който започва кариерата си в уругвайския Насионал, а като млад се мести в Нидерландия, където играе за Грьонинген и Аякс.

След три години и половина в Амстердам, Ливърпул плати 26,5 милиона евро за него, а през 2014 година той напусна клуба и премина в Барселона с трансфер на стойност 81,7 милиона. Суарес изкара шест сезона в Барселона, а след това изигра два в Атлетико, завръщайки се в Насионал за половин сезон, преди да прекара настоящата година в Бразилия.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!