Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Джорджина Родригес открито защити приятеля си и голяма звезда на Ювентус Кристиано Роналдо, който бе обвинен от 34-годишната американка Катрин Майорга, че я е изнасилил през юни 2009 година в Лас Вегас малко след трансфера му от Манчестър Юнайтед в Реал (Мадрид). Тази история разпространи немското списание „Шпигел“, което твърди, че има оригинален документ на извънсъдебното споразумение, което Роналдо и Майорга са подписал, а след това португалецът е платил 375 хиляди долара на американката. Майорга пък трябвало никога да не говори за случилото се. Самият португалец отрече всичко това.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Ти винаги успяваш да превърнеш препятствията, които са пред теб, в сила и мотивация да покажеш колко си велик. Благодаря ти, че ни караш да се наслаждаваме на всеки мач. Обичам те", написа Джорджина Родригес на профила си в "Инстаграм", защитавайки любимия си.

"Изпратихме писмени въпроси, на които не получихме отговори. Никой не ни е съдил за предишни новини, свързани с Роналдо“, заяви заместник-главният редактор на немското списание Алфред Вайнцерл във връзка с това, че са търсили португалеца преди публикуването на материала.