Една необикновена снимка провали към момента треньорската кариера на Люпко Петрович. Сръбският специалист трябваше да поеме босненския ФК Сараево, което бе съобщено преди два дни. Днес обаче всичко се обърна с краката нагоре, след като в страната се появиха снимки-компромати на любимеца на "Левски" Люпко Петрович. На фотоса легендарният сръбски наставник е с Желко Ражнятович-Аркан и държи оръжие.

„Съвестта ми е чиста", коментира Петрович за босненските медии. Директорът на ФК Сараево Дино Селимович, председателят Едис Кустурица и спортният директор Абдулах Ибракович обявиха изненадата си от развитието на ситуацията.

На пресконференцията, на която Люпко Петрович трябваше да бъде представен, той коментира снимката: „Появиха се някакви неща и разбирам ситуацията. Заради войната реших да не ходя в Токио. Заради войната нямах голяма кариера. Появи се Аркан. Беше силен, а беше и водач на агитката на Цървена звезда. Това е минало за мен. Разбирам хората, които водят клуба и съжалявам, че не се стигна до подписване на договора.“