Левият бек на Манчестър Юнайтед Люк Шоу призна, че е заслужил критиката на мениджъра на отбора Луис ван Гаал. Холандецът изпрати 19-годишния национал на Англия да тренира допълнително, за да навлезе в нужната форма.

"Съгласен съм с треньора. За да играеш във формация 3-5-2, трябва наистина да бъдеш подготвен. А аз съм, но не и по критериите на Ван Гаал. Наясно съм, че ми предстои още работа, за да бъда това, което той желае да вижда."

Шоу беше приятната изненада срещу Интер, като представянето му го кара да се чувства по-уверен преди началото на новия сезон в Англия.

"Играх 45 минути и се почувствах страхотно. Чувствах прогрес от последния мач. Благодарение на това ще бъда още по-концентриран върху тренировките, за да мога да съм в отлична форма на старта на сезона. В интерес на истината не трябваше да играя срещу Интер, защото с треньорското ръководство решихме да вложим повече усилия в тренировъчния процес. Но нещата придобиха друг курс, нямаше проблем от моя страна да бъда на терена. Сега се чувствам много добре."