Футболистът на Динамо (Москва) Люк Уилкшир е категоричен, че неговият отбор ще отстрани ЦСКА и ще играе в груповата фаза на турнира Лига Европа. Първият мач снощи на Националния стадион “Васил Левски” завърши 0:0.

“Бяхме в състояние да постигнем добър резултат в София. Жалко, че не успяхме и не използвахме удобните моменти. Настроението в отбора продължава да е добро преди реванша”, каза австралиецът пред “Советский Спорт”.

“Веднага след жребия си помислих, че това е прекрасен съперник. След мача продължавам да имам същото мнение – ние трябва да отстраним ЦСКА. Домакините се опитаха да използват публиката, за да реализират, но имаха само едно по-чисто положение, когато уцелиха гредата. А ние можехме да вкараме поне веднъж от няколкото опасности, които създадохме”, допълва играчът на Динамо (Москва).

“Кой е фаворитът ли? Искам да вярвам, че е Динамо. Ще направим всичко, което зависи от нас, за да играем в групите на турнира. Бих искал да призова феновете, да ни подкрепят, както го направиха срещу Селтик в мача от предварителните кръгове от Шампионската лига”, завърши Уилкшир./БЛИЦ